Balatonfűzfő

balatoni_bob2

Balatoni Bob

Csússzatok le az új Panorámapályán, pörögjetek be a 360 fokos kanyarban, élvezzétek a hűsítő sebességet, és gyönyörködjetek a balatoni panorámában!

paintball6

Balatoni Paintball

A kényelem nem szül kalandot.. A paintball a legmegfelelőbb eszköz arra, hogy a csapattá alakulás szinte észrevétlenül, egy fantasztikusan izgalmas játék keretében történjen meg.

Serpa kalandpark kep

Serpa Kalandpark

A Dunántúl legrégebbi kalandparkjaként, 15. évadunknak, új feladatokat rejtő pályákkal vágunk neki!

csillagvizsgáló

Balaton Csillagvizsgáló

Kultúra és tudomány, kicsiknek, nagyoknak, kezdőknek és profiknak.

CIMG1171

Balaton Uszoda

Az 50 méteres nagymedence alkalmas rangos versenyek megrendezésére, a kismedencében egyéni és csoportos úszásoktatásra is lehetőség van. Szauna és szolárium is várja a látogatókat.

4DCC542B280BFE7A24A5A59A4D84F1F2

Strandok

A strandok területén minden megtalálható, amire a kicsiknek, nagyoknak és szüleiknek a kényelmes, akár egész napos strandoláshoz szükségük lehet.

71-es hirdetes

Vendéglátás

Kellemes környezetben található, családias hangulatú éttermeink, fedett kerti-terasszal, parkolási lehetőséggel várják vendégeinket.

6

Szálláshelyek

Balatonfűzfő szállás kínálatában könnyedén megtalálhatja bárki az igényeinek megfelelő szállást, legyen az a szállás egy medencés apartman, egy panzió vagy egy csendes nyugodt családi fészek.

Fürdőzzön Balatonfűzfőn, közben tekintsen meg egy strandmozi előadást, élvezze horgászat közben az öböl csendjét, élje át a Bobozás izgalmát, töltsön el egy csendes vacsorát egy színvonalas étteremben, majd vegyen részt egy koncerten a hangulatos Romkertben! Térjen be a Balaton Uszodába! Barangolja be Litér dombjait, fedezze fel a panorámás, árnyas túraútvonalakat és az itt található értékes flórát és faunát!